陈坤论坛

[新人报到] 东南亚地区的坤迷报道(registration of Kun's fans from Southeast Asia

点数
105 点

点数
105 点

I think so oh, but you are already in charge of Hong Kong Kun's fans, as Chairwoman of 香港坤迷会(how to say it in English btw). Do we approve dual membership?<br><br>haha, KL, quite near.<br><br>To 椰子:<br><br>Yes, the domain is big. Maybe I should also include  Oceania as well, haha <br>[em01][em07]

点数
105 点
椰子:<br>是啊,范围是大了点,可能还需要包括澳洲在内呢。<br><br>move to HK? After graduation maybe. If possible, at that time, I can fly to HK and join your activities.<br><br>Another alternative is to found a Chenkun Southeast Asia and Oceania Fans Club. But here, most people may not appreciate Chen Kun because of language barrier. Mainly members will be from Chinese speaking people or Chinese immigrants. <br><br>Anyway, it is a big plan and long-run project.<br>

点数
105 点
澳洲一定可以超过新加坡的,哈哈。如果某个国家的人数开始增长的话,就可以成立例如澳洲坤迷会。可以在网上建群一类的东西,在网上聚会。然后我们各个坤迷会还可以互相访问。<br><br>去澳洲的同学:要在新加坡转机吗? 呵呵。向你问声好<br><br>To 清莲:的确是宣传不够,呵呵,我们呼吁坤坤多来东南亚吧。<br><br>澳洲也可以分成东西两部分,呵呵,未来的澳洲坤迷会总部设在悉尼吧。<br><br>哈哈,我们的网络遍布全世界<br>

点数
105 点
真的吗?呵呵,其实澳洲也不错。我对澳洲的映像是蔚蓝的天空,万里无云,干干的海风,金黄的土地,一望无际的葡萄园。袋鼠在跳,考拉呆呆地看着我。<br><br>清莲,你有金粉世家的碟子吗?Anyway,借我看一下如果可以的话,谢谢<br>[em01]

点数
105 点

其实我就盼着哪天陈坤可以在樟宜机场转机呢,哈哈[em01]

点数
105 点
应该是了,哈哈,我还盼着找她借碟呢

点数
105 点
哇呀,漂泊的人,那你现在漂在新加坡呢?有没有像雾像雨又像风<br><br>云水谣我看过了<br>